Rólunk

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány célja a megfélemlítés megelőzése, orvoslása és megszüntetése az iskolában, otthon, a munkahelyen, a kapcsolatokban és a közéletben. A szervezett és átfogó megfélemlítés elleni program első eleme az iskolai- és a cyber megfélemlítésre összpontosít.

Friss topikok

Még a tengerészgyalogosokat sem kíméli a megfélemlítés hatása.

2013.09.10. 08:48 | Megfélemlítés Ellen | Szólj hozzá!

Címkék: HuffingtonPost

wen_jones_1378582976136_871274_ver1_0_320_240_1378795608.jpg_320x240

Az amerikai Huffington Post beszámolt egy esetről, melynek során egy egykori tengerészgyalogos, Wen Jones példamutatóan lépett fel a megfélemlítés ellen.

A Sun Sentinel szerint a veterán Jones május 19-én épp elhagyta a floridai Juno Beach Park-ot, amikor észrevette, hogy egy csapat 20 éves férfi zaklat egy apát és annak fiát. Érezve, hogy férfiak támadni fognak, Jones közbelépett, és próbálta lenyugtatni a támadókat. Azonban azok megtámadták az egykori katonát is, aki agyrázkódást kapott, és olyan súlyosak voltak sérülései, hogy műtéti beavatkozásra volt szükség. Jones leszögezte, hogy a közbelépés volt a helyes dolog. Az egykori tengerészgyalogos szerint megérte közbelépni, és segíteni az apának és a fiának, és szükség esetén újra megtenné. 

 

HuffingtonPost_marine_assailants.JPG

Az bűncselekmény három elkövetője Tyler Dylan Carswell, Eric Michael Deiter és Cody Moore Roon ellen büntetőeljárás indult.

A bejegyzés trackback címe:

https://megfelemlites.blog.hu/api/trackback/id/tr965505367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása