Rólunk

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány célja a megfélemlítés megelőzése, orvoslása és megszüntetése az iskolában, otthon, a munkahelyen, a kapcsolatokban és a közéletben. A szervezett és átfogó megfélemlítés elleni program első eleme az iskolai- és a cyber megfélemlítésre összpontosít.

Friss topikok

Az elfogadás iskolája

2014.06.13. 06:49 | Megfélemlítés Ellen | Szólj hozzá!

Címkék: tolerancia Wilson High School Peter Cahall

Az Upworthy FOX 5 csatornától átvett felvétele megmutatta, hogy vannak olyan iskolák is, ahol a tolerancia szükségessége már nem vitatott kérdés, és ahol az utálat és a gyűlölet helyett a tanulásra, illetve az boldogságuk elérésére összpontosítanak a diákok. A felvételen Peter Cahall, a Wilson High School igazgatója bejelentette másságát. „Belefáradtam a rejtőzködésbe” – jelentette ki Cahall. 

Az iskola számos diákja, heteroszexuálisok és homoszexuálisok egyaránt, megtapsolták az igazgató bejelentését, tudván, hogy az iskolavezető nehéz döntést hozott meg. „Mr. Cahall nem különbözik semelyik más személytől sem ebben az épületben. Szívesen látjuk és támogatjuk őt. Ő remek munkát végez, függetlenül attól, hogy miképp határozza meg magát” – szögezte le az egyik diák.

A bejegyzés trackback címe:

https://megfelemlites.blog.hu/api/trackback/id/tr106298767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása