Rólunk

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány célja a megfélemlítés megelőzése, orvoslása és megszüntetése az iskolában, otthon, a munkahelyen, a kapcsolatokban és a közéletben. A szervezett és átfogó megfélemlítés elleni program első eleme az iskolai- és a cyber megfélemlítésre összpontosít.

Friss topikok

Egy apa tragikus küzdelme a megfélemlítés ellen

2013.10.16. 16:58 | Megfélemlítés Ellen | Szólj hozzá!

Címkék: megfélemlítés HuffingtonPost

joe bell.jpgA Huffington Post amerikai hírportál beszámolt arról, hogy Joe Bell életét vesztette, miután elütötte egy teherautó Coloradóban. Bell aki homoszexuális fia, Jadin Bell öngyilkosságát követően kezdte meg az Egyesült Államokat átszelő sétáját. Az apa halálakor az út felénél járt. Az illetékesek közölték, hogy a tehergépkocsi vezetőjét gondatlan vezetéssel gyanúsítják, feltételezésük szerint a sofőr elaludhatott a volánnál.

A 15 éves Jadin Bell azt követően lett öngyilkos, hogy osztálytársai megfélemlítésének áldozatává vált. A gyászoló apa ezt követően megfogadta, hogy keresztül gyalogol az országon. Joe Bell Oregonból indulva azt tervezte, hogy napi 15-25 mérföldet tesz meg, és útja során felszólalt a fia emlékére létrehozott megfélemlítés ellen küzdő alapítvány nevében.

Joe Bell korábban aláhúzta annak fontosságát, hogy oktassák az iskolarendszerben a megfélemlítés problémájának megfelelő kezelését. 

A bejegyzés trackback címe:

https://megfelemlites.blog.hu/api/trackback/id/tr825577248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása