Rólunk

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány célja a megfélemlítés megelőzése, orvoslása és megszüntetése az iskolában, otthon, a munkahelyen, a kapcsolatokban és a közéletben. A szervezett és átfogó megfélemlítés elleni program első eleme az iskolai- és a cyber megfélemlítésre összpontosít.

Friss topikok

A megfélemlítéssel vádolt fél szemszögéből

2013.11.26. 08:53 | Megfélemlítés Ellen | Szólj hozzá!

Címkék: öngyilkosság bullying iskolai megfélemlítés cyber megfélemlítés

http://a57.foxnews.com/media2.foxnews.com/thumbnails/i/112213/640/360/112213_factor_bully_640.jpgA Fox News műsorában megkérdezték Katelyn Romant, akit az öngyilkosságba menekülő Rebecca Sedwick megfélemlítésével vádolnak egy társával együtt.

A 13 éves floridai tinédzser a vádak szerint hónapokon át félemlítette meg személyesen és online a 12 éves Sedwicket. Katelyn és Rebecca eleinte barátok voltak. Azonban Katelyn állítása szerint a barátság megszakítására kényszerült, amikor a többi lány sem akart Sedwick barátja lenni. Roman kitartott amellett, hogy nem félemlítette meg Sedwicket.

„Nem kérek bocsánatot, mivel nem gondolom, hogy megfélemlítettem őt” – szögezte le Katelyn Roman annak kapcsán, hogy az áldozat édesanyja őszinte bocsánatkérést kért.

Roman anyja elismerte, hogy egyértelműen gond volt az iskolában. „Úgy gondolom, hogy mindenki tisztában volt a problémával, csupán senki sem tudta, hogy hogyan kellene megállítani” – jelentette ki Katelyn Roman anyja.

A bejegyzés trackback címe:

https://megfelemlites.blog.hu/api/trackback/id/tr715657338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása