Rólunk

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány célja a megfélemlítés megelőzése, orvoslása és megszüntetése az iskolában, otthon, a munkahelyen, a kapcsolatokban és a közéletben. A szervezett és átfogó megfélemlítés elleni program első eleme az iskolai- és a cyber megfélemlítésre összpontosít.

Friss topikok

Hogyan is nézne ki az iskolai megfélemlítés a munkahelyen?

2013.11.11. 18:05 | Megfélemlítés Ellen | Szólj hozzá!

Címkék: megfélemlítés bullying iskolai zaklatás iskolai megfélemlítés HuffingtonPost

Hogyan is nézne ki az iskolai megfélemlítés a munkahelyen?           

A Huffington Post cikkében, ezt a kérdést feszegeti a Vincent Lobelle által írt és rendezett iskolai megfélemlítés elleni videó.  A Huffington Post írása szerint a Lobelle által írt és rendezett videó egy iskolai zaklatás témáját vizsgáló dokumentumfilm reklámja. A dokumentumfilmet nemrég sugározta a France 5. A fiilm célja, hogy azáltal hívja fel a felnőttel figyelmét az iskolai megfélemlítésre, hogy a célszemély szerepébe helyezi őket. A trailer egy üzletembert mutat, akit heccelnek, gúnyolnak és fizikailag bántalmaznak a munkatársai.

A videó végén a következő üzenet jelenik meg: „Egy munkahelyi nap nem így fest. És egy iskolai?” Az iskolai megfélemlítés széleskörű probléma Franciaországban: a francia oktatási minisztérium adatai szerint 1,4 millió diákot zaklatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://megfelemlites.blog.hu/api/trackback/id/tr945627163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása